Design a site like this with WordPress.com
Per començar

[#Info] 3 visites culturals obren el programa d’activitats del curs 2022-2023

Benvolgut/da,

En presentar-te el programa de conferències del curs ja et vam anunciar que, a més de les conferències, teníem la intenció de programar algunes activitats complementàries cada trimestre. Et presentem ara el programa d’activitats del primer trimestre:

– 26 de setembre a les 12:30, VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA ANALÒGICA REVELA’T, a Vilassar de Dalt. (activitat gratuïta per als socis. No socis 10€). Per inscriure’t clica AQUÍ.

– 11 d’octubre a les 18:30 (abans de la conferència) VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ ARQUEOLÒGICA DEL MUSEU de Vilassar de Dalt, per completar la sortida del curs passat a la zona de can Boquet (activitat gratuïta).

– 17 d’octubre a les 17, VISITA GUIADA AL PARLAMENT DE CATALUNYA, de la mà del diputat sr. Pau Morales i amb una xerrada entorn de l’activitat legislativa a càrrec del politòleg i senador sr. Josep M. Reniu. Transport en autocar. (activitat gratuïta per als socis. No socis 10€). Per inscriure’t clica AQUÍ.

L’aforament de les activitats és limitat (màxim 30 persones). En cas que se superi el màxim de 30 persones, tindran preferència els socis i per ordre d’inscripció.

Grup impulsor d’Àgora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s