Design a site like this with WordPress.com
Per començar

[#Info] Tot això és el que us hem preparat pel curs 2022-2023!

Benvolgut/da,

Venim d’un curs complex i volem agrair-te la confiança que has dipositat en Àgora aquest curs i que ens ha permès oferir vint-i-una conferències i dues sortides culturals. El curs tenia l’objectiu d’anar normalitzant l’assistència dels socis a les xerrades i molts de vosaltres heu anat assistint regularment, d’altres ho heu fet amb intermitència, però la vostra aportació és un mecenatge molt valuós: una forma de donar suport a una activitat perquè la considereu important. Tanquem el curs molt contents de la feina feta i convençuts que el curs 2022-2023 podrem seguir comptant amb la teva col·laboració i suport.

Ara us volem presentar el Programa de conferències Àgora del curs 2022-2023:

Veuràs que conté un total de vint-i una conferències de temes molt diversos. A més a més, tal com hem fet en el darrer trimestre del curs que ara acabem, et presentarem cada trimestre dues propostes de sortides o visites a preus molt especials per als socis. Mantenim la quota d’inscripció de 35€, el pagament de la qual dependrà de l’opció que tinguis com a associat:

  • Si tens el pagament domiciliat, la teva inscripció es renovarà automàticament.
  • Si no tens el pagament domiciliat, cal que feu una transferència al compte corrent ES54 2100 0382 4602 0034 1063 o el pagament en efectiu a Can Baylach (c/ Àngel Guimerà, 15 – Vilassar de Dalt)

Si vols inscriure’t com a nou soci, consulta l’apartat “Associa’t”

Començarem el curs 2022-23 amb una conferència en el marc de les Vetlles d’Estiu. El dia 5 de juliol a les vuit del vespre als jardins del Museu tindrem amb nosaltres el filòsof Jordi Pigem,que ens parlarà de «Natura i digitalització: utopies i distopies».

T’agrairem que comparteixis el programa del curs amb totes aquelles persones que creguis que hi poden estar interessades. Entre tots fem Àgora!

Gràcies de nou pel teu interès i pel teu suport,

Grup impulsor d’Àgora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s