Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Notícies

Aquí hi trobaràs l’actualitat de l’aula de formació permanent ordenada de forma cronològica. Estigues al dia de les conferències i accions que realitzem des de l’Àgora.

El dia a dia

[#LaCrònica] Albert Planes: “La funció del metge és ajudar a viure… i a morir”

Conferència “Parlem d’eutanàsia. El document de voluntats anticipades” d’Albert Planes el dia 8 de novembre de 2022 al Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt Al llarg d’una hora i mitja i amb una sala plena a vessar, el doctor Albert Planes va anar desplegant, de forma ordenada i rigorosa, les seves explicacions entorn dels dos temesContinua llegint “[#LaCrònica] Albert Planes: “La funció del metge és ajudar a viure… i a morir””

[#LaCrònica] Andreu Mayayo: “L’important és poder construir un “nosaltres” que integri tothom”

Conferència “El somni de Luther King” d’Andreu Mayayo el dia 25 d’octubre de 2022 al Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt Després d’un any, Àgora tornava a presentar l’historiador Andreu Mayayo, aquesta vegada amb una mirada al somni de Luther King. Mayayo va reprendre el fil allà on l’havia deixat, tot connectant les dues figures objecteContinua llegint “[#LaCrònica] Andreu Mayayo: “L’important és poder construir un “nosaltres” que integri tothom””

[#LaCrònica] Oriol Alamany: “La delicada combinació de natura i cultura és la clau de la bellesa de la Vall d’Aran.”

Conferència “Aran, natura i cultura” d’Oriol Alamany el dia 11 d’octubre de 2022 al Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt Com no podia ser d’una altra manera, les imatges van ser les grans protagonistes de la intervenció d’Oriol Alamany en la segona conferència del curs Àgora. La sala del Museu era plena de gom a gomContinua llegint “[#LaCrònica] Oriol Alamany: “La delicada combinació de natura i cultura és la clau de la bellesa de la Vall d’Aran.””

[#LaCrònica] Assemblea anual

El dimecres 19 d’octubre va tenir lloc l’Assemblea anual de sòcies i socis d’Àgora Naveguem endavant Tot enllestint els tràmits legals d’aprovació de la memòria, comptes, pressupostos i objectius, vam poder compartir amb la quinzena d’assistents a l’acte la il·lusió del projecte compartit d’aula de formació permanent. Àgora inicia el quart curs i porta aContinua llegint “[#LaCrònica] Assemblea anual”

[#LaCrònica] Sortida cultural al Parlament de Catalunya: molt més que una visita guiada…

Tercera sortida cultural del quart trimestre de 2022 d’Àgora: visita guiada i conferència al Parlament de Catalunya el dilluns, 17 d’octubre de 2022 a les 17 h Perquè, certament, hi ha haver visita guiada al Parlament de Catalunya, però també molt més. Després d’una mica de confusió, vam entrar a l’edifici pocs minuts més tardContinua llegint “[#LaCrònica] Sortida cultural al Parlament de Catalunya: molt més que una visita guiada…”

[#LaCrònica] Àgora a Revela’t 2022: Tempus fugit

Enguany, Àgora ha tornat a gaudir de les exposicions del Revela’t mitjançant una visita guiada el 26 de setembre Revela’t ha fet 10 anys Revela’t ha fet 10 anys. I, ja se sap, els aniversaris són un bon moment per interrogar-nos sobre aquest subtilíssim material de què estem fets: el temps! Revela’t n’ha fet elContinua llegint “[#LaCrònica] Àgora a Revela’t 2022: Tempus fugit”

[#LaCrònica] Cori Calero: “Les revolucions són oportunitats.”

Conferència “Canvi climàtic. Present i futur” de Cori Calero el dia 27 de setembre de 2022 al Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt La represa de les activitats d’Àgora després del parèntesi estiuenc (un estiu especialment sec i calorós) va ser una molt interessant i oportuna invitació a la reflexió sobre la incidència del canvi climàticContinua llegint “[#LaCrònica] Cori Calero: “Les revolucions són oportunitats.””

[#Info] El 19 d’octubre, 3a assemblea de socis d’Àgora

Benvolguts i benvolgudes, El dimecres 19 d’octubre a les 19h farem l’assemblea de socis d’Àgora al Museu-Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt. Aquest és l’òrgan de participació més important que tenim a la nostra associació i serà l’oportunitat per conèixer l’estat actual d’Àgora i quines són les intencions i projectes que tenim pel futur. AContinua llegint “[#Info] El 19 d’octubre, 3a assemblea de socis d’Àgora”

[#Info] 3 visites culturals obren el programa d’activitats del curs 2022-2023

Benvolgut/da, En presentar-te el programa de conferències del curs ja et vam anunciar que, a més de les conferències, teníem la intenció de programar algunes activitats complementàries cada trimestre. Et presentem ara el programa d’activitats del primer trimestre: – 26 de setembre a les 12:30, VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA ANALÒGICA REVELA’T, a Vilassar de Dalt. (activitat gratuïta perContinua llegint “[#Info] 3 visites culturals obren el programa d’activitats del curs 2022-2023”

[#Info] Tot això és el que us hem preparat pel curs 2022-2023!

Benvolgut/da, Venim d’un curs complex i volem agrair-te la confiança que has dipositat en Àgora aquest curs i que ens ha permès oferir vint-i-una conferències i dues sortides culturals. El curs tenia l’objectiu d’anar normalitzant l’assistència dels socis a les xerrades i molts de vosaltres heu anat assistint regularment, d’altres ho heu fet amb intermitència, però la vostra aportació és un mecenatge molt valuós: una forma deContinua llegint “[#Info] Tot això és el que us hem preparat pel curs 2022-2023!”