Design a site like this with WordPress.com
Per començar

[#Info] Tots els detalls de la visita a la Fundació Miró!

Benvolgut i benvolguda,

Fa dies et vam informar del projecte de visitar la Fundació Miró, i et vam presentar dues possibles dates. Com que la resposta majoritària va ser a favor del dimarts 17 de maig, ja et podem confirmar que, com a colofó de la conferència del 28 de setembre passat «Joan Miró, poètica de colors», el dimarts 17 de maig al matí farem una visita guiada a la Fundació Miró a càrrec de la Montserrat Quer, amb el següent programa:

  • Ens recollirà un autocar a les 9:30 davant del Bar Manelic (Parada del Bus del Mercat)
  • La visita guiada a la Fundació Joan Miró serà de 11:00 a 12:00
  • Serem de nou a Vilassar a les 13:00 aproximadament.

El preu de tot plegat per als socis d’Àgora és de 10€, i per als no socis, de 20€. Els interessats han de fer una transferència amb l’import corresponent al compte d’Àgora: ES54 2100 0382 4602 0034 1063 indicant el nom i el concepte (Museu Miró).

El màxim per fer una visita guiada és de 25 persones, de manera que si superéssim aquest nombre, hauríem de triar les 25 primeres inscripcions, donant sempre preferència als socis. Per descomptat, pots fer arribar aquesta informació a altres persones que puguin estar interessades. Per facilitar l’organització, però, la data màxima per inscriure’s és el 5 de maig.

Com a Grup Impulsor d’Àgora, ens plau encetar, amb aquesta activitat, el nostre programa de visites. I ja t’ho podem avançar, completarem aquest trimestre amb una visita guiada a la zona arqueològica de can Boquet el diumenge 29 de maig, de la que t’anirem informant més endavant.

Gràcies pel teu interès

Grup impulsor d’Àgora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s