[#Info] Col·laborem amb l’Institut Jaume Almera!

Benvolguts i benvolgudes,

Per raons personals del conferenciant, hem de suspendre la xerrada de l’Ignasi Terradas del dimarts 9. Fins aquí les males notícies. La bona notícia és que el dimarts 16 hi haurà una conferència que no teníem prevista en el nostre programa, i que et voldríem explicar.

En el marc del Projecte Re-animar, els alumnes de l’ESO de l’Institut Jaume Almera han fet un treball de creació a partir de la brossa que han recollit de l’entorn. Han començat amb la creació d’obres plàstiques que han servit d’inspiració per la composició de partitures musicals i micro-relats. Tota aquesta producció es mostrarà a sala d’exposicions de La Massa del 6 al 20 de març i cada obra plàstica anirà acompanyada d’un codi QR que permetrà escoltar la música que ha inspirat, així com dels micro-relats que s’hagin escrit. Així és com Re-animen els objectes recuperats de la brossa i els donen una nova ànima gràcies a la mirada de l’art.

A Àgora hem volgut col·laborar en el projecte i és per això que, a més de convidar-te a visitar l’exposició, et proposem una conferència del professor Antoni Luna al Casal, el dimarts 16 de març a les 19h, amb el títol “TERRITORIS CREATIUS. La relació entre les arts i el territori”. En els darrers anys una sèrie d’artistes catalans han fet diverses intervencions en el territori com a denúncia de diferents problemes que l’afecten, des de l’abandonament d’una bona part de la nostra geografia fins als efectes del canvi climàtic. En la seva xerrada, el professor Antoni Luna analitzarà algunes d’aquestes activitats alhora creatives i reivindicatives.

Antoni Luna, doctor en geografia, és coordinador de Global Studies a la Universitat Pompeu Fabra. La seva xerrada s’afegeix al programa anual del curs ÀGORA però, tractant-se d’una col·laboració amb l’Institut, és oberta a tothom. Com de costum, seguirem les mesures de protecció i prevenció necessàries: desinfecció del local, distància, mascareta, control de temperatura, ventilació de la sala (cal que ens abriguem!) i aforament limitat. Per això cal que confirmis la teva assistència. Per fer-ho, clica AQUÍ. La conferència també serà retransmesa en línia al canal de YouTube d’Àgora.

Com sempre, moltes gràcies pel teu interès i suport

El Grup Impulsor d’Àgora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar