[#Info] Les noves mesures ens fan ajornar la conferència sobre Rafael Guastavino

Benvolguts i benvolgudes,

Fa uns dies vam llançar una enquesta als nostre associats per saber si preferien ajornar o retransmetre per internet la següent conferència. Una clara majoria de les respostes s’han inclinat per l’ajornament. Us agraïm la vostra participació i us comuniquem, en conseqüència, que la xerrada de l’Agàpit Borràs i en Ramon Vilà “Rafael Guastavino, l’arquitecte de Nova York”, prevista per l’onze de novembre, queda ajornada. Teníem previst que aquesta xerrada es fes a la Massa, l’obra de Guastavino a Vilassar, i confiem que s’hi podrà fer aviat. 

La pregunta naixia arran d’una nova experiència que vam iniciar a la conferència d’en Nemrod Carrasco: la difusió en directe per als socis. Combinant presencialitat al Casal Popular amb virtualitat pel nostre canal de Youtube. N’estem força satisfets, però estem treballant per millorar aquest servei. Si no la vau poder seguir o si us agradaria repassar-la, recordeu que els socis podeu veure la conferència en aquest enllaç:
https://www.youtube.com/watch?v=Ge2cM5flnlU

Esperem poder seguir amb el nostre calendari sense més entrebancs. La propera conferència, en principi, serà la de la Marta Grau el dia 24 de novembre al Casal. Ja us anirem informant.

Gràcies pel vostre suport. Fins aviat.

El Grup Impulsor d’Àgora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar