[#Info] Comença el curs 2020-2021

Benvolgut/da

Ens plau posar-nos en contacte amb tu per posar-te al dia de les activitats d’ÀGORA programades per aquest mes de setembre:

–          Dimarts 15 de setembre: “LA CORBA SOCIAL DE LA PANDÈMIA. PROLIFERACIÓ I ACCENTUACIÓ DE LES DESIGUALTATS” a càrrec de Xavier Godàs Pérez.

–          Dimarts 22 de setembre: “ÈTICA I PERIODISME DE QUALITAT EN L’ERA DE LA DESINFORMACIÓ” a càrrec de Marcel Mauri de los Ríos.

Les dues conferències es faran a l’era de Can Banús a les 19h (al carrer Marquès de Barbarà 9). Mentre les temperatures ho permetin, procurarem fer els actes a l’aire lliure per evitar qualsevol perill de contagi. L’era de can Banús ens permetrà respectar les mesures de separació necessàries i  gaudir de la fresca de finals d’estiu en un entorn molt acollidor. Si creus que podries passar fred, no dubtis de portar, a més de la mascareta preceptiva, alguna peça d’abric. Només faltaria que, per fugir del coronavirus, acabéssim constipats!

L’aforament dels actes és limitat, però els socis d’ÀGORA tindran l’entrada lliure garantida (en aquest moment hi ha inscrites al curs 2020/21 més de seixanta persones). Les persones que no siguin sòcies podran entrar només si hi ha places lliures, i previ pagament de 5 euros.

Les dues conferències d’aquest mes venen en dues setmanes consecutives, però a partir d’octubre començarem amb el ritme quinzenal habitual, als dimarts segon i quart de cada mes. Les circumstàncies ens impedeixen determinar el lloc de cada conferència, però ja te n’anirem informant puntualment. 

T’adjuntem de nou el programa del curs i esperem poder compartir amb tu aquestes dues vetllades amb què reprenem l’activitat després de la pausa d’agost.

Gràcies pel teu interès

El Grup Impulsor d’ÀGORA, l’aula de formació permanent de Vilassar de Dalt

Enllaç: https://agoraformaciopermanentvilassar.files.wordpress.com/2020/07/programa-c380gora.pdf

2 respostes a “[#Info] Comença el curs 2020-2021

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar