[#Info] RECOMENCEM! Aquest és el programa 20-21

Benvolgut,

Ens plau tornar-nos a posar en contacte amb tu per presentar-te la Programació d’Àgora del curs 2020-21. Ja te la miraràs amb detall, però en voldríem destacar:

 • Conté un total de 19 conferències, que van de juliol de 2020 fins al juny de 2021.
 • Inclou les conferències cancel·lades d’aquest curs 2019-20.
 • Manté el preu d’inscripció en 35€, però incrementa de nombre conferències. No obstant això, el cost de la inscripció pels actuals socis només serà de 25€ en compensació per la cancel·lació de les conferències del curs 2019-20.
 • Incorpora un Taller d’òpera de tres dimecres consecutius durant el mes de gener. El preu d’aquest taller serà de 15€ per als socis i 20€ per als no socis.

Per renovar la inscripció a Àgora no has d’omplir cap formulari. Si tens domiciliat el pagament, la inscripció es renovarà automàticament. Sinó, només has de fer una transferència de 25€, ja des d’ara, al compte ES54 2100 0382 4602 0034 1063. També pots pagar en efectiu a Can Baylach (Àngel Guimerà 15). Els socis que no renovin la seva inscripció podran assistir sense cap cost a les cinc conferències del curs 2019-2020 que es van haver de cancel·lar.

Si et vols associar a Àgora i contribuir a consolidar el projecte. Només cal:

 • Omplir el butlletí d’inscripció (en trobaràs a Can Baylach o a la biblioteca de Can
  Manyer, i el pots descarregar de la pàgina web d’Àgora) i lliurar-lo a la Biblioteca o a Can Baylach (Carrer Àngel Guimerà, 15).
 • Pagar la quota de 35€:
  • Amb una transferència al compte ES54 2100 0382 4602 0034 1063.
  • Domiciliant el pagament (omplint les teves dades al full d’inscripció).
  • En efectiu a Can Baylach.

Al programa no es precisa el lloc de les conferències, però t’avancem que estem treballant perquè la Sala polivalent de can Rafart siguin el nou espai Àgora. És un local ampli i agradable, on podrem guardar les mesures de seguretat vigents (mascaretes, distància, higiene). Així podrem gaudir del plaer de retrobar-nos per aprendre i dialogar.

Iniciarem la programació del curs amb una conferència oberta a tothom a les Vetlles d’Estiu. Serà a l’aire lliure, a l’era de Can Rafart, el dimarts 21 de juliol a les 22. En Jordi Casabona, metge epidemiòleg, ens parlarà de les pandèmies. Serà una bona ocasió per reunir-nos de nou i reprendre la nostra activitat. No cal dir que ens agradarà molt que ens hi acompanyis.

Trobaràs els detalls de la informació del curs al Programa. Si el guardes al mòbil o a l’ordinador, sempre el tindràs a mà. Com sempre, t’agrairem que en facis difusió entre les teves amistats i les convidis a fer-se sòcies. Contribuiràs així a consolidar el projecte Àgora.

Gràcies pel teu interès

El grup impulsor d’ÀGORA

Enllaç: https://agoraformaciopermanentvilassar.files.wordpress.com/2020/07/programa-c380gora.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar