[#Info] Vilassar celebrarà la Festa Major confinada i nosaltres hi serem!

Benvolgut i benvolguda,

La situació de confinament en què ens trobem ha obligat a cancel·lar els actes previstos amb motiu de la Festa Major dels Sants Màrtirs. Malgrat tot, s’ha posat en marxa una iniciativa per celebrar-la a les xarxes socials amb activitats organitzades per les diverses entitats del poble. A Àgora hi hem volgut contribuir, i ho farem amb una entrevista a en Xavier Godàs per part d’en Josep Maria Altés.

Nosaltres també hem hagut de cancel·lar les conferències que teníem programades a l’abril i al maig (també molt probablement la del juny), però teníem previst acabar aquest curs, o començar el pròxim, segons les circumstàncies, amb una conferència d’en Xavier Godàs sobre la pandèmia i els seus efectes en la societat. Així doncs, l’entrevista  (amb el títol “Confinar-nos l’any 2020”) serà un tastet de cara a aquesta conferència.

També aprofitarem aquest contacte virtual per presentar-te algunes de les conferències d’Àgora programades per al curs 2020/21, tot i que pensem enviar-te el programa complet a finals de maig o començaments de juny.

Podràs veure l’entrevista en directe  –i participar-hi-  a través d’Instagram el dia 29 a les set de la tarda. És clar que no podem substituir de cap manera l’interès i l’encant de trobar-nos i saludar-nos en una conferència en viu, però no dubtem que participar plegats en un acte a través de les xarxes ens permetrà mantenir encesa la flama de pertànyer a una comunitat, a un poble viu.

Us adjuntem el programa complet de la Festa Major i us esperem el dimecres 29, a les 7 del vespre a Instagram  @àgora.vilassar

El Grup Impulsor d’Àgora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website at WordPress.com
Per començar