[#Info] Seguim treballant tot i el confinament

Benvolgut i benvolguda,

Abans de res, desitgem que estiguis bé de salut –i d’humor- en mig de la situació d’excepció que estem vivint. El confinament ja ens va obligar a cancel·lar la conferència de la Mariona Millà. Ara hem de comunicar-te la cancel·lació de la de l’Alan Salvadó, “Mares de cinema”, i és probable que haguem de fer el mateix amb les conferències de maig. Tenim l’esperança de poder salvar (almenys!) la de juny.

Ja et pots imaginar que als membres del grup impulsor ens dol molt haver d’escapçar un curs que havíem programat amb tanta il·lusió i que estava tenint tan bona acollida. Àgora va néixer amb la voluntat de ser un espai de trobada i reflexió col·lectives  i en els moments que estem vivint, aquests espais han quedat forçosament suprimits.

Nosaltres estem treballant per tancar la programació del curs 2020/21, i procurarem incloure-hi les conferències d’aquest curs que s’hagin hagut de suspendre. Som conscients que havies pagat una quota per un curs sencer, no per una part. Per això estem estudiant fórmules per compensar els socis per la pèrdua soferta, potser a través d’una reducció en la quota del proper curs. Tan aviat tinguem tancat el programa, te’n farem saber tots els detalls.

Recorda que tens una colla de propostes interessants per aquests dies de confinament a la webfacebookinstagram o twitter.

Seguirem en contacte. Esperem que ens puguem retrobar aviat.

El Grup Impulsor d’Àgora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website at WordPress.com
Per començar