[#Info] Ja som aula d’extensió universitària!

logo afopa

ÀGORA va néixer com a resultat d’una iniciativa de Vilassar Educa impulsada per La Massa i el Casal i amb el suport de l’Ajuntament. Ara, amb més de noranta socis i després de quatre conferències, ha estat acceptada com a membre de ple dret d’AFOPA, l’Associació d’Aules de Formació Permanent de Catalunya. D’aquesta manera es converteix en una Aula d’extensió universitària.

AFOPA és el mitjà de coordinació entre les aules d’extensió universitària i les Universitats, que ofereixen els seus professors perquè les aules puguin programar els seus cursos. La Universitat de referència d’ÀGORA serà la Pompeu Fabra.

La programació d’aquest curs 2019-20 l’hem construïda simplement a partir dels contactes directes dels membres del grup impulsor amb els conferenciants, però el fet de pertànyer a AFOPA ens permetrà ampliar els nostres recursos ja de cara a la programació del curs 2020-21.

Pertànyer a AFOPA ens fa créixer perquè en lloc de treballar només a nivell local passarem a treballar en xarxa amb totes les altres aules de Catalunya i amb les Universitats. Una gran notícia per a tots.

Create your website with WordPress.com
Per començar