[#Conferència] Màrius Serra | 19 de novembre

Fotografia: Berta Gonzàlez Dòria

Benvolgut/da

El dimarts 19 de novembre farem la segona conferència de l’Àgora, l’Aula de Formació Permanent de Vilassar de Dalt, a càrrec de MÀRIUS SERRA, que ens explicarà si “VAL LA PENA LLEGIR?”. L’acte serà a les set del vespre a la sala de LA MASSA CCV. Es tracta de la segona conferència de rodatge de l’Aula, després de la xerrada inicial del professor Torralba.

Tal com ja vàrem anunciar, l’Aula de Formació Permanent iniciarà la seva programació periòdica (una sessió cada quinze dies) a partir de gener. Ja tenim preparat tot el programa del curs i aprofitarem la conferència per presentar-lo i per explicar els detalls de les formes d’inscripció a l’ÀGORA.

Gràcies al suport econòmic de l’Ajuntament, aquestes dues conferències prèvies són gratuïtes i obertes a tot el públic. Com que la viabilitat del projecte ÀGORA depèn del nombre de persones interessades, agrairem que feu extensiva aquesta informació als vostres coneguts, per tal que puguin gaudir de la conferència de Màrius Serra i conèixer de primera mà l’Aula de Formació Permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar