[#Info] Carta a les persones interessades en l’Aula de Formació Permanent

Benvolgut/da,

Des del Grup Impulsor volem informar-te de les actuacions realitzades per posar en marxa l’Aula de Formació Permanent.

  • En primer lloc, i probablement el més important, el Grup Impulsor ha crescut, passant de ser només quatre persones a estar integrat per unes dotze persones. Així doncs, al motor de l’Aula s’ha produït un increment tant de quantitat com de qualitat.
  • Pel que fa al nombre total de persones interessades en l’Aula, hem superat el centenar. De tota manera, estem segurs podem seguir creixent. Cal que arribem a tothom que vulgui rebre notícies de l’Aula i participar en les seves activitats, així que si coneixes algú que pugui tenir-hi interès, només li has de passar aquest enllaç: https://forms.gle/TtBN6m1YSqE8s1SA6, i el podrem informar.
  • S’han fet, davant del Departament de Justícia, els tràmits necessaris per inscriure l’Aula de Formació Permanent de Vilassar de Dalt com una associació legalment constituïda.
  • Hem estat en contacte tant amb el Museu com amb la Biblioteca per veure si podem disposar dels seus espais per dur a terme les conferències, i hem rebut una resposta molt favorable d’ambdues entitats. Aquesta bona disposició també l’hem trobada en el nou equip de govern de l’Ajuntament quan hem plantejat formes de col·laboració i suport de l’Ajuntament amb l’Aula.
  • Hem estat en contacte amb l’Afopa, la seva presidenta ha participat en una de les nostres sessions de treball i ens ha assessorat sobre la forma d’iniciar les activitats de l’Aula. També hem estat en contacte amb altres Aules per tal d’aprendre de la seva experiència quan van començar.
  • Dedicarem el darrer trimestre del 2019 a concretar el programa de conferències del Primer Curs de l’Aula de Formació Permanent. En això ens seran molt útils els resultats del qüestionari de preferències que et vam presentar a la darrera carta. Fins ara, més de seixanta persones ens han indicat les seves preferències (si no ho has fet, encara hi ets a temps: https://forms.gle/mcaMmtdC86b93e6Q9).
  • Començarem a funcionar amb normalitat al gener del 2020. Aquest primer curs oferirem una conferència cada quinze dies, els dimarts, a la sala d’actes de la biblioteca a les 19:00. Al llarg del darrer trimestre del 2019 però, ja hi haurà alguna conferència per presentar el projecte. Ja t’anirem informant dels detalls a mesura que els anem concretant.

Gràcies pel teu interès i suport.

El grup impulsor de l’Aula de Formació Permanent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website at WordPress.com
Per començar