[#Conferència] Francesc Torralba | 3 d’octubre

Benvolgut/da

El dijous 3 d’octubre a les set del vespre farem la CONFERÈNCIA DE PRESENTACIÓ de l’Aula de Formació Permanent, a càrrec de FRANCESC TORRALBA, que ens parlarà de “L’EDUCACIÓ AL LLARG DE LA VIDA. LA PASSIÓ PER APRENDRE”. L’acte serà a la sala del Centre de Cultura Vilassarenc LA MASSA. Com pots veure pel títol, la conferència tractarà el tema que dóna sentit a l’existència de l’Aula, així que és una excel·lent forma de presentar-la.

L’Aula de Formació Permanent iniciarà la seva programació periòdica (una conferencia cada quinze dies) a partir de gener, i aquest trimestre estem preparant la programació de tot el curs. Tot i així, hem volgut fer dues conferències prèvies per presentar l’Aula i el seu funcionament a totes les persones interessades. Aquesta del 3 d’octubre serà la primera, i la segona, encara per concretar, cap a finals de novembre.

Gràcies al suport econòmic de l’Ajuntament al projecte de l’Aula, aquestes dues conferències prèvies seran gratuïtes i obertes a tot el públic.  Com que la viabilitat del projecte depèn del nombre de persones interessades, t’agrairem que facis extensiva aquesta informació als teus coneguts, per tal que puguin gaudir de la conferència del professor Torralba i conèixer de primera mà el projecte de l’Aula de Formació Permanent.

Cordialment,

El Grup Impulsor de l’Aula de Formació Permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website at WordPress.com
Per començar